Trots op haar stad en haar inwoners.

CDA Zwolle

CDA Zwolle

Het CDA is een open volkspartij, lokaal verankerd in steden en dorpen, geworteld in alle lagen van de samenleving waar iedereen erbij hoort en waar iedereen er toe doet. Het CDA streeft naar een betrokken en verantwoordelijk Zwolle. Zo’n samenleving kan niet eenzijdig door de overheid worden gecreëerd. Iedereen die in Zwolle woont is daarvoor nodig.

Deze samenwerking heeft dan ook centraal gestaan in de ontwikkeling van de website van CDA Zwolle. De opdracht was simpel een website die klaar is voor de toekomst, net als CDA Zwolle zelf. En laat zien wat CDA Zwolle allemaal te bieden heeft. Dit betekent naast de technische aspecten als "mobile proof" ook een persoonlijke touch met de mogelijkheid tot interactie met je bezoekers. Dit alles is in een mooie samenwerking tot stand gekomen, waarbij wij erg benieuwd zijn naar wat jij vindt van het eindresultaat.

Omdat wij graag een stapje verder gaan dan gevraagd wordt hebben we het verkiezingsprogramma in een nieuw jasje gestoken waardoor deze beter aansluit bij de uitstraling van CDA Zwolle en de website zoals hij nu is.

Wil jij meer weten over dit project?

Maak afspraak    Bekijk website    Bekijk verkiezingsprogramma


Wat hebben wij gerealiseerd
Webdevelopment
Webdesign
Grafische vormgeving
Responsive